Някой ден, когато се забравим,
няма да си моя.
Няма да съм твой.
И ще боли,
че не ти казах
за мечтите,
за децата,
че те обичам.
И ще боли,
че вече ще си друга,
че ще бъдем други.
И никога не ще се върнем
пак обратно.
Някой ден ще ни боли,
че се забравихме по този начин.
Атанас Николаев
(19-08-2017)
© Атанас Николаев Todos los derechos reservados