21 ago 2023, 8:01

Някому 

  Poesía
204 0 0

на Господ Бог  се

нрави - някому човек 

добро да прави 

 

.................................................... 

 

друга подредба 

на думите: 

 

на 

Господ Бог 

се нрави - някому 

човек добро да прави

 

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??