Някъде ме чака нещо.
Много мое и любимо.
Обещание за среща
или кратко, звънко име.
Някъде за мене светят
улици и светофари.
Чува се внезапен екот,
щом от нежност гръм удари.
Някъде е скрита тайна –
с меки пръсти гали мрака.
Ласкава и всеотдайна
някъде любов ме чака.
© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados