12 nov 2008, 19:20

Някъде там с теб 

  Poesía
606 0 3

Искам да сграбча твойта малка ръка,

в твойта мекота да усетя красота.

Твоето тяло да усетя с мен,

леко луд и от днес зашеметен.

 

Моята мъка в теб се роди,

намирам утеха в чужди сълзи.

Душата ми капе далече от теб,

но аз усещам те близко в този момент.

 

Ти роди се в моя мечта,

умря като нежна капка в реалността.

Аз не съществувам от днеска за теб,

парещ огън, превърнал бляна в лед.

 

Живя кратко в мен,

роди се бавно в интимен момент .

Губих бавно, без да го зная,

ти ме остави празен накрая...

© Атанас Къшев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??