Няма
Няма да видиш очите пълни със сълзи.
Няма да чуеш моите молби.
Няма да узнаеш за моите страдания.
Няма да разбереш моите послания.
Вярвах в теб,
но всичко е било лъжи -
една въздушна кула от мечти!
© Ивелина Вълчева Todos los derechos reservados
е това е мое мнение:}}