Тръгвам си. Така поиска ти.
Може би без мен ще си щастлива?
С някой друг дано ти провърви!
Вечер някой друг ще те приспива!
Сутрин ще те буди със кафе,
ще целуне твоите клепачи!
А самотно моето сърце
някъде далеч от теб ще плаче!
Не! Обидата не ми тежи,
но без тебе празна е душата!
Всичко с времето ще преболи
но не ще да преболи лъжата!
Винаги ще те обичам, знай!
В мислите си аз ще те прегръщам!
Ти на любовта ни сложи край
и сега сълзите си преглъщам!
Тежко е когато любовта
си остане тъй, несподелена
и останеш сам-самин в нощта!
Най-самотен в цялата вселена!
© Георги Иванов Todos los derechos reservados