19 sept 2008, 7:49

Няма да има спасение 

  Poesía » De amor
532 0 4
 

Празнувам уморена

самотата си безкрайна,

безнадеждна и унила съм,

но няма да престана

да се боря като птица

с ледения вятър,

да убивам за искрица

любов, а не театър...

Да намирам думи,

с които болка да всявам,

да обсебвам ума ти

и да те покосявам...

Отново и отново в теб да се вселявам,

да ме молиш безсилен

да не те наранявам,

като дъждовни капки

душата ти да разпилявам...

Като пясък в пустинята,

като огън в камината,

сърцето ти изгубено ще стене,

но няма да има прошка...

Няма да има спасение!!!

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??