9 may 2005, 20:14

Няма да избягам 

  Poesía
1213 0 5

Открива се

пред мен светът

със цялото си

съвършенство,

а аз го гледам

смаяна, мълча,

изпълнена с вяра

и блаженство...

 

Докосвам го,

не няма да избягам,

не, този път

съм тук!

Аз знам да давам,

знам да получавам

и пълен в мен

е всеки кът...

© Маргаритка Харизанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??