10 may 2012, 18:51

Няма да те лъжа 

  Poesía » Otra
1188 1 14

Няма да те лъжа – ще боли.

Тази рана няма да зарасне,

докато не ти останат дни;

докато животът не угасне.

 

Няма да те лъжа – ще горчи

чашата на загубата лична.

Няма да говори – ще мълчи

плочата с керамичната снимка.

 

Няма да се върне в този свят,

а на онзи няма да те пуснат,

докато до край не изтекат

сълзите, които днес преглъщаш.

© Яким Дянков Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??