Няма да узнаеш накъде
съдбата ще ме отведе...
Ще ме мислиш нощ и ден,
от светла нега озарен.
Ще се взираш в звездното небе,
почувствал, че съм част от теб.
Няма да узнаеш и кога
ще кацна в твоята душа...
© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados