НЯМА ДА ВАЛИ
Веднъж приближи
буря пред едно момиче.
Аз бях там - видях
и капки дъжд обсипаха ме
и понякога, кълна се,
още мога да чуя нейния писък,
плачещ в тежката нощ.
... и няма да вали
Никога вече...
Защото нея я няма.
Сега бурята минава,
минава покрай мен.
Оставен съм сам,
сам да стоя на брега
да я гледам, да я гледам
завинаги...
Докато капките валят...
Сега аз нямам, нямам,
нямам кой да държа за ръка.
Оставен сам, веч ще е така
и вече не е твърде горещо,
и вече не е твърде студено,
а няма знак, че ще вали,
няма да вали и веч ще е така...
© Цецо Todos los derechos reservados