Няма романтика в нашата връзка,
няма даже любов...
Остана начало, среда и развръзка...
И любовта, но като ров...
Дълго, дълго мълчим в слушалките.
Може би сърцето замлъква...
Дълго, дълго сърцата ни - малките -
спират да бият... и само пепел потръпва...
© Надя Стоянова Todos los derechos reservados