Дали ще ти липсвам, когато замина?
Дали ще мислиш за мен посред нощ?
Дали ще сънуваш ръцете ми нежни
и очите ми, влюбени в теб?
Дали ще забравиш за любовта ми сляпа,
за сърцето, туптящо по теб?
Кога ще осъзнаеш кой те обича
и кой за тебе гори?
Тръгвам, за да ти покажа,
че няма друга като мен.
Няма такава, която умира,
за да падне в твоя плен,
няма такава, която си спомня
всяка прегръдка от теб,
няма такава, която прощава
всяка целувка от лед.
© Дани Иванова Todos los derechos reservados
Дерзай момиче!