Няма как... ми може и да няма,
но аз любов от теб не ща.
Нали ти казах... няма да съм твоя,
тялом - да, но не и със душа.
Мислите ми ще са тъмна пропаст,
там ще скрия всичките неща,
с които преобърна ми живота
... за които тъй и не разбра!
А как допуснах да ме завладееш,
да палиш само с дъх страстта,
да нямам сили да се овладея
... да нямам волята да спра!
Но утре пак ще бъда силна,
ще сложа край... а след това
случайно погледите ще се срещат
и плахо ще извръщаме глава!
И няма как... нас вечно ще ни свързват
незабравими мигове, една мечта,
нестихващи копнежи ще бушуват
и ще търсят незаключена врата...
© Ками Todos los derechos reservados
незабравими мигове, една мечта,
нестихващи копнежи ще бушуват
и ще търсят незаключена врата...
иииии аман от тая любов... много ми хареса и на мен