5 dic 2008, 15:37

Няма как 

  Poesía » De amor
802 0 8
Уморих се от думата "моля те" ...
Да виси като труп на бесило -
невъзможна, по детски безпомощна,
по-нечута, та чак неприлична...

Що не можеш и ти да я кажеш -
аз съм твойто любимо момиче...
Да признаеш, че нощем си плакал -
това не променя те с нищо...

Няма мъжко и женско обичане,
няма война в любовта за надмощие.
Ако можеш опитай - обичай ме.
За любов няма как да се моля....

© Геновева Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??