Няма маски, няма нищо ...
Няма фалш, тъга за всичко...
Няма никой тук...
Няма никой, аз съм с друг...
Няма минало, няма вина
Няма в очите сълза...
Няма обиди, за път си готов...
Няма надежда , няма любов...
© Надя Стоянова Todos los derechos reservados