***
Разкъсани, кървави струни
в гърдите ни бавно валят...
И няма ни... Господи, спри ни...
да спъваме себе си в плът!
И няма ни... Моля, прости ни!
Не знаеме - малки до грях...
Не знаеме как да сме... с име...
Безлични. Очите ни спят.
Играят ни. Меко ни сричат.
А ние отдадени врим.
Сърцата безверно се вричат.
Безмилостно Кръстa поим.
© Арлина Todos los derechos reservados