Няма нужда...да обичам,
няма нужда да се мамя.
Няма нужда всичко да обричам
на едно нещастие в безкрая.
Няма нужда!Няма милост.
Няма дума нито полъх от душа.
Няма милост.
Самота.Самота.Самота...
и нищо друго в бездната.
Аз падам и желая дъното,
където да умра,
а дъно няма.Няма смърт.
Самота,самота.Не-аз опитвам
бягам,бягам,бягам
и падам по-стремглаво,
но не умирам.Не успявам!
© Пр Todos los derechos reservados