Няма път до теб,
душата ти е разпиляна...
и няма случване,
и няма сбъднат сън...
В очите ти съм
стъклена...
прозрачна...
бяла...
без „подател“,
марка
и без плик...
Аз знам...
твое първо причастие
няма да бъда...
и нищо ценно
в живота ти няма да съм.
... С очите си жадни
за твоето идване
път ще търся,
но все ще оставам навън...
26.10.2009г.
© Тони Димитрова Todos los derechos reservados