12 feb 2008, 15:51

няма си заглавие 

  Poesía
534 0 0
Какъв скандал!
Че някой си е променен
и вече не е с детските си възгледи!
Дилемата...
Промяна или сивота ще избереш,
щом съдят те за всяко несъответствие?
Какво исбирам аз?!
ПРОМЯНАТА!
С едничката надежда, че след ден
ще съдя аз отгоре
посивелите,
както някога съдеха мен.
А след това
          сама ще посивея...

© Ониксче Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??