Няма те
Ти беше за мене мечтата най-красива,
макар да знаех, че всичко между нас е НЕВЪЗМОЖНО!!!
Кажи само едно ОБИЧАМ ТЕ
и ще се върна пак при тебе!!!
Няма те... Няма те и всичко няма значение...
Животът ми без теб е просто една безмислица...
Забрави за мен и всички моменти...
Как се променихме...?!
Как и защо се отчуждихме...???
Но ЗАЩО...???
Няма те тук до мен...
Сега сигурно си при друга...
И вече си забравил за мен...
А мен питаш ли ме...???
Питаш ли какво изпитвам аз в момента...???
Няма те... Няма те... Няма те...!!!
© Диди Todos los derechos reservados
Мила, продължи напред - пожелавам ти много много любов!
Поздрав!