Няма те.
Отново съм сама.
В душата ми е мрак и пустота.
Споменът за теб заглъхна,сърцето в олово се нревърна...
Ти си някъде с нея...
Не знаеш колко много ме боли...
Без твоя глас...Без твоите очи...!
Кога ли огънят ще стопли моето сърце
Ще има ли живот след тебе
?Не!
Аз ще умра сама на този свят..
Погълната от ужас и от страх,
че няма никакво спасение от болката и самотата...
Че никой няма да приеме моята душа...
Ще умра сама...Сама в нощта...
© Ваня Пеневаааааа Todos los derechos reservados