Какво направих, за да го заслужа?
Къде изчезна ти?
Аз плача...
... а ти се смееш.
Обичах те и още те обичам,
но ти... ти ме мразиш.
Повиках те...
Не се обърна, просто продължи.
В момента, в който се нуждаех
от теб толкова много...
... ти просто изчезна.
Аз плача...
... и сълзите няма да спрат,
докато теб те няма...
© Борислава Д Todos los derechos reservados