Откакто те няма
Няма те...
Зората огрява
И каза че няма те
И Слънцето грее
Но няма те
Откакто те няма
Няма те...
не спя и търся те
но няма те
не мога друго търся те
но няма те
Помниш ли
Когато бяхме заедно
звездите за нас светеха
и сърцата ни пееха
пълна беше луната
Пълна беше душата
Откакто те няма
Няма те...
не дишам а търся те
но няма те
не мога друго търся те
но няма те
И залезът каза
че няма те
Звездите са там
Но няма те...
Но всичко е друго
защото няма те...
празна е вече Луната
празна е и душата
Помниш ли когато бяхме заедно
Търсеха се очите ни
Гониха се ръцете ни
Вплетени бяха мечтите ни
вплетени бяха душите ни
Как искам да сме заедно
Заедно...
и да е както преди
и пак да е пълна Луната
и пак да е пълна душата
© Айера Райана Todos los derechos reservados