Защо избягваш погледа ми...?
...погледни ме смело във очите.
то и аз не съм безгрешен
Просто погледни ги
Те ще ти разкажат всичко...
Погледни ме... приеми ме.
Ще погаля душата Ти
обречена.
Приеми ме, но побързай
Защото няма много време
Бързай мила!
никак няма време!
...
Сатаната не харесва любовта.
В гроба също няма ''меко''
Самотата там е страшна.
(един завърнал се от там ми каза)
Грешен съм... но обичам ти очите
Обичам и душата ти принцесо.
Простих ти всичко...
Искам само пак да
ме ОБИЧАШ.
© Христо Манчев Todos los derechos reservados
Един от най-големите дарове е да прощаваш!
Обичай и бъди обичан, Цъки!
Хубава вечер!