3 dic 2009, 12:10

Няма втори шанс 

  Poesía » Filosófica
805 0 11
Забързани в безумно ежедневие,
забравихме как трябва да обичаме.
 Притиснати от фалш и лицемерие,
във суета и глупост се увличахме.

Загърбихме и чувства, и емоции -
 захвърлени ненужни, непотребни
и сякаш чакахме промоция
отново да ги имаме на дребно.

Изпуснахме ги твърде безвъзвратно,
залисани в житейските неволи,
едва ли ще ги върнем пак обратно
 за втори шанс... ненужно е да молим!




© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??