Това е човекът.
Рони сълзи за него,
за нея,
но не поглежда
към огледалото...
Не вижда колко ценен е той.
Това е човекът.
Не поглежда към цветята,
полята, звездите
и не се радва на тях...
Ах, колко ценни са те.
Това е човекът.
Не вижда уюта
в бащиния дом
и само се оплаква
от жестоките зверове навън.
Това е човекът.
Комплексиран мърморко,
който е сляп, за да види
колко красив е той.
Ей това е човекът!
Несъвършен, прекрасен,
незаменим, но и неоценен.
Виж, колко красив е той..
© Шери Назми Todos los derechos reservados