Тя може да бъде и радостна,
усмихната ,ведра ,добра.
Да носи със себе си песните
на влюбени нежни слова.
За всегиго идва различна,
на някого дава крила,
а други убива от болка
това си е тя любовта.
Аз вярвам ,че няма такава
любов -закъсняла за някого
или е била и си е тръгнала
или просто не е никога идвала.
За всичката своя любов
за цялата обич в сърцето
за болките даже сълзите,
благодаря ,че те има.
© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados
!!!