Какво значение има,
че не зачиташ дребните неща,
че виждаш земята като точка
и не можеш себе си.
Във малка къща, в малък град
живее смисълът на живота.
Иди при него и го помоли
да ти каже една голяма лъжа.
© Александър Василев Todos los derechos reservados