Водно е. И приливно.
Дъждове в очите ми.
Риби. Ти. И синьо.
Аз. Луни. И стихове.
Дните ми са дълги.
Нощите - бездънни.
Думи. И безмълвие.
Сънища. И сбъдване.
Времето е спряло.
Аз седя на покрива.
Котка. Черно-бяла.
Слънцето е топло.
Викам. Във ума си.
Мисля. Периферно.
Точно по ръба
режа равномерно.
Смях. До гъдел. В тихото.
Рошав и по детски.
Няма да приличам
никога на себе си.
Облаци. Препълнени.
Дъждове. И приливи.
Сигурно сме влюбени.
Или просто живи.
Дъното. В очите ми.
Все го приближавам.
Ято черни птици.
Взрив. И разширяване.
Пътят. Зад мембраната.
Скъсана от искане.
Нямам. И съм цяла.
Нямам. И съм истинска.
© Инна Todos los derechos reservados