9 dic 2008, 20:09

Нямам нерви да те мисля... 

  Poesía » De amor
902 0 12
Нямам нерви да те мисля.
Стълбища хоризонтални.
Нашата любов – разплискана.
Гениална. Мрази спалните.

Нашата любов – рогата,
опърничава, объркана.
Половина от Луната,
марсиански незакръглена.

И неясно светят точки
на планети недокоснати.
Нашата любов е остров
сред вселенски невъзможности.

Нашата любов е бяла,
вулканично недовършена.
Стълбица хоризонтална.
Нашата любов не бърза.

© Лили Радоева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??