Нямам сили за живот,
нямам сили за нищо...
даже и да умра!
Не мога да се боря повече с това,
с това нещастие
и страдание, на което
съм орисана! Не мога!
Искам болката
в сърцето да спре,
да се почувствам
поне малко по-добре,
но си оставам само
с искането за
миг щастие, за
вяра в доброто,
надежда за нещо красиво...
лъч светлина от Бога
за малко топлина в сърцето...
за малко по-малко сълзи,
за по-щастливи дни...
© ДаяНчеТооо Todos los derechos reservados