Преди, когато имах цел в живота,
с надежда свойта майка да спася,
за мъж не бях посягала към огъня,
а как можах за мъж да изгоря.
Не ще повторя тази груба грешка.
Наивницата в мене днес умря.
Не искам друга личност вместо мене.
Такава съм, каквато ме видя.
“Компромисът” - това е тежка дума,
душата ми премного натежа,
сега е време да го правят други,
аз нямам сили вече за това!
© Боряна Todos los derechos reservados