23 may 2014, 13:11

Нямам време 

  Poesía
706 0 8

НЯМАМ ВРЕМЕ

 

Нямам време за твойте лъжи,

мили мой, май не ти стана ясно,

че жена не с лъжи се държи!

Е, надявам се все да пораснеш!

 

Нямам време за твойте игри –

като клоун без маска играеш!

Предвидим си. Ужасно дори!

Колко скучен си, само да знаеш!

 

Нямам време да тичам след теб,

мъж единствен не си на земята!

Не ме чакай довечера в шест.

Покани си добрата позната!

© Христина Радомирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??