18 feb 2024, 9:54

Нявга и Сега 

  Poesía
137 0 0

Нявга в ДС-досиетата с кламери

                   защипваха ни устите.

Сега с видеокамери скрити

     ни душат директно в душите.

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??