О, истини за Живот необятен.
Б-ез контур, светлосянка и цвят.
И без смисъл- фалшив, непонятен.
Ч-асове банални от актуалния свят.
А може би мълния светлинна да блесна.
М-оже би безплътен мираж разпери крила.
Т-ъркулна се черната участ небесна.
Е-втина истина- 2 изгорели тела.
© Франческа Салиери Todos los derechos reservados