О, ЧАЛГА**
О, чалга - всемогъща простотия -
в тебе е затънал народът ни до шия.
Глупави к***и тебе те пеят,
нищо, че даже това не умеят!
бюст огромен, изрусена косица -
това и е нужно на всяка "певица"
и един бизнесмен под ръчичка да мъкне,
да има за лифтинг кой да се бръкне!
О, чалга - текстовете ти - без смисъл,
не знаем кой идиот ти ги е писал,
все се пее за кръчмата квартална -
тема вече толкова банална,
всяка "мацка" там има си пари,
а всеки "пич" по хиляди жени!
О, чалга - поклонниците ти - стотици
всички кланят се на своите "певици",
чудя се - дали са хора,
щом слушат чалга без умора?!?
О, чалга, моля те - умри -
остави на мира нашите уши!!!
**надявам се, че изразявайки личното си мнение, няма да обидя някого!
© Никоя Todos los derechos reservados