О, пропуснах!
Не е коса,
а дива свила,
прекрасни рамене
обвила.
Не е уста –
развихрена жарава,
с искрящи въглени
и ...накалява.
Не са очи –
планински езера,
със цвят на лято
и ..страстта.
Не са и вежди,
тънки, вити,
а слънчеви копнежи
там укрити.
Пропуснах
луничките да опиша,
без тях стиха ми
...ще издиша.
Извинявайте!
© Мери Попинз Todos los derechos reservados