Да, може би греша,
но според кой?!
Между небето и земята,
решава друг, но изборът е мой!
И няма да повярвам на лъжите.
Тук всичко е измамно, шепа прах.
А погледът ми идва от звездите,
защото ме е сътворил сред тях.
На този свят дойдох от кал,
но ще си ида, като дъх небесен,
понеже Той ме е създал
да бъда Неговата песен!
© любимка Todos los derechos reservados