Обади се
(Разговор с Отиващата си Любов)
Ало... Ало... Здравей, Любов!
Ти ми каза, ако има Нещо...
Обади се!
Ало... Ало... Чуваш ли ме, Любов???
Обажда се едно Изпълнено с Болка Сърце!
Ало... Чуваш ли ме, Любов?
Обажда се една Опустошена и Празна Душа!
Чуваш ли ме, Любов?
Аз съм тази, която все тъй ТЕ ОБИЧА...
Можеш ли да ми помогнеш, кажи?
Изгубена съм в Теб, Любов,
и към Себе си Не мога да се Върна!
Ало... Ало... Защо мълчиш, Любов,
уплаших ли те с моето обаждане?
Не се Страхувай, Любов... и не се Тревожи!
Няма Нищо, не се Притеснявай!
Аз все още и без тебе си дишам,
но ЖИВА ВЕЧЕ... НЕ СЪМ!
Ало... Ало... Чуваш ли ме...
защо така Мълчиш... ЛЮБОВ?
Ето... Аз ти се Обадих...
Можеш ли да ми Помогнеш?
© Рени Стоянова Todos los derechos reservados