23 ago 2010, 16:26

Обещай ми 

  Poesía
911 0 4

Обещай... Да избягаме далече...
Обещай... Да няма мъка вече...
Обещай в сърцето твое да ме скриеш...
Обещай сълзите ми с усмивка да изтриеш...

Обещай ми любов до безкрай...
Обещай да превърнеш ада в рай...
Обещай, че ще бъдеш винаги до мен...
Обещай, че ще дойде някога и този ден...

Обещай, че красивите спомени ще се повторят...
Обещай, че повече зло няма да ни сторят...
Обещай ми, мила моя, обещай ми...
Обещай ми, красавице... Ръката си подай ми...

Обещай, че ще наваксаме изгубените дни...
Обещай, че ще докоснем слънчевите лъчи...
Обещай, че силно ще ме гушнеш...
Обещай, че никога не ще ме пуснеш!

© Слънчице Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??