Ще бъда твоята опора.
Ще пазя твоя нежен гръб.
Ще те познавам между хора.
Ще те предпазвам и от скръб.
Ще съм усмивка от зората.
Ще бъда твоя слънчев ден
и пътя верен във гората.
Ще съм и твоя цвят зелен.
Ще съм и твойто мъжко рамо.
Ще бъда меката ти длан.
Аз твоята любов съм само
и кон със чувства оседлан.
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados