Всичко изглежда ми така красиво,
и всичко звучи ми като песен зов.
Двама, хванали ръцете си в едно,
и щастието обитава си в нас…
Радостта ти е моята радост,
страданието ти също е моето.
Любовта свила си е гнездо в нас,
и да споделяме е нейния смисъл .
Сълзите не стигат да опишат,
усмивката изписана по лицата ни.
И щом животът напусне ни някога,
един към друг ще тръгнем отново.
И любовта ни ще остане там
където ще се открием отново.
И ще ни следва там където сме,
ще тръгне да ни търси отначало.
През всяка буря ще преминем с нея,
и всеки страх ще извисим в небето.
Камъните от земята ще вдигнем,
и наш свят ще си построим аз и ти.
Героите на любовта са двама ,
които ще се съединят в едно.
Войници са те, но не във война,
борят се, но правят само любов…
И тази песен е нейния глас,
тя е зов, моят и твоят глас…
Обещавам пред теб и пред нея,
че ако паднеш, ще ти дам ръка.
И моста под морето ще прекося.
И като птица, ако полетиш на високо,
облаците и стълбите ще изкача,
и ръцете ни отново ще бъдат едно.
Обещавам пред теб и пред нея,
че и най-силния трус не ще ни сломи.
Защото да обичаш прави те смел,
и най-силната буря ще ни събере пак.
© Лили Вълчева Todos los derechos reservados