22 may 2010, 5:29

Обич 

  Poesía » De amor
1049 0 0

Има ли място,
което ще събере
радостта ми от първата среща?
Има ли пътека,
която да не свършва,
както нашата среща?
Има ли река,
която да не прeлее
от моята радост
след нашата среща?
Срещата не се забравя... 
Сълзите,
които текат от моите очи,
не мога да изтрия,
докато тебе те няма!
Пенка Петрова

© Пенка Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??