Стръкче покълнала нежност.
Сред море от тишина.
Малка пауза от времето.
Аз съм щастлива така.
Моето тайно безумие.
В такта на нашите сърца.
И ръцете си вплитаме
с танца на нашите тела.
Без да гоним минутите.
Колко е хубав света.
И съм притихнало сгушена.
Как се красиво обичаме.
Искам все да бъде така...
© Сиана Петкова Todos los derechos reservados