Помни ме, добро момиче,
ще те помня аз докрай!
Аз все още теб обичам,
моля те - мир ми дай!
О, ангел, прогони тъмнината,
животът без теб е тъжен, сив,
че прекрасно цвете е жената,
ела при мен в миг щастлив!
© Георги Todos los derechos reservados