26 ago 2010, 22:39

Обич 

  Poesía » De amor
1012 0 2

Да си тръгна избрах

и сърцето си вече заключих.

А те виждах до мен...

всяка вечер те виждах

и насън те докосвах.

 

Да си тръгна избрах,

без сълза да пророня.

С омърсена душа си

и наглед измамно красив.

 

Да си тръгна избрах,

но те искам в съня си

и - защо ли, не знам -

все поглеждам назад

да те видя отново.

 

 

 

 

 

© Роси Лита Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??