Ако мислиш, че си тръгвам,
хайде още помисли,
може малко да помрънкам,
даже да те заболи,
но си знай, че те обичам
и го правя всеки ден.
Даже да не го изричам,
даже да си огорчен.
Ти не си онази тръпка,
тази, младата любов,
и не си случайна стъпка,
нито пък отчаян зов.
Ти си тази обич зряла,
идваща във точен миг,
нежност и любов е цяла,
имаща прекрасен лик,
ти си тази обич нежна,
дето ще е до смъртта –
вярваш ли? Да кажеш нещо?
Тук съм! Днес и след това…
© Яна Todos los derechos reservados
"Тук съм! Днес и след това…"