Премръзналите длани на момиче
сгряват се в момчешките ръце.
Те тихо шепнат си ,,Обичам те!".
Отеква песента на влюбено сърце.
Под танците на стъпките им леки,
съпроводени от весел смях,
се разкриват хиляди пътеки,
поръсени с роса и звезден прах.
През тънките им пръсти като лава,
гореща и червена, обичта тече.
Те сливат се в едно-бленувана забрава,
която в дълбините си спокойни ги влече.
© Лили Миднайт Todos los derechos reservados