ОБИЧ
През живота си не съм видяла много,
но много хора са видели мен.
Обикнали са ме завинаги, дълбоко
и са ме желали нощ и ден...
Но тази моя изповед е драма,
защото не желая всичко туй.
Аз искам моята любов голяма,
а не - лъжливи приказки безкрай.
Дали я има на света огромен
или е само като синкав дим?
Защо е тъй неповторима,
щом този свят е повторим?
Представям си я аз като стихия,
като природно бедствие през май,
необятна като тихата пустиня,
красива като неземен морски рай...
От таз любов аз искам да опитам!
Да се влее във вените ми тя
и само опера от нейде да долита,
за да остане истинска в нощта!
© Бенита Todos los derechos reservados
Бъди щастлива!Развълнува ме.
с обич за теб.